Site logo

Tampereen Voimia Liikelaitos järjestää ruokailun suurimmassa osassa kaupungin päiväkodeista, kouluista, lukioista päiväkodeista, vanhainkodeista sekä sairaaloista. Kuitenkin osassa palvelupisteistä Tampereen Voimia vastaa ateriapalveluiden järjestämisestä mutta palvelun tuottaa ISS-palvelut Oy. Käytännössä ISS-Palvelut Oy toimii tuottajana Lepolan, Kukkapellon, Multisillan, Peltolammin ja Härmälän päiväkodeissa, Hatanpään, Härmälän ja Peltolammin kouluissa sekä Hatanpään lukiossa. IIS-palvelut Oy:n tuottamiin ruokailuihin ei ole olemassa RSS-syötettä.

Koulu- ja päiväkotiruokailussa on siirrytty kahden ruokalistan järjestelmään. Molemmilla listoilla on samat ruokalajit, mutta ne kiertävät hieman eri järjestyksessä. Koulun tai päiväkodin käyttämän ruokalistan voi tarkistaa Tampereen Aterian verkkosivulta.

Syöte noudattaa RSS 2.0 -spesifikaatiota.

Data ja resurssit

Lisätiedot

Kategoriat
Datakokoelmat
Avainsanat
Alue
Ylläpitäjä Tampereen Voimia Liikelaitos
Julkaistu 04.07.2014
Päivitystiheys
Lisenssi Creative Commons Attribution 4.0
Viittaustapa Lähde: Tampereen Voimian ruokalistat. Aineiston ylläpitäjä on Tampereen Voimia Liikelaitos. Aineisto on ladattu Tampereen kaupungin dataportaali -palvelusta 17.11.2019 lisenssillä Creative Commons Attribution 4.0.

Lisenssi

Creative Commons Nimeä 4.0
CC-BY-4.0 [Open Data]

Käyttäjäarvio

(2)

Tilaa ilmoitukset muutoksista

comments powered by Disqus