Tampereen soutuvenerannat sisältää kaikki kaupungin rannat, joissa soutuveneitä. Aineistoa päivitetään kausittain eikä kaikki kohteet ole sen vuoksi välttämättä täysin ajan tasalla. Muutokset vuosittain ovat kuitenkin suhteellisen pieniä.

Ominaisuustiedot:

  • LAITURI_ID: Laiturin ID, jossa soutuvene esim. "1124"
  • SATAMA_ID: Sataman tunniste, jossa soutuveneitä esim. "124"
  • NIMI: Rannan nimi esim. "RUSTHOLLI"

Aineiston geometriatyyppinä piste. Data on saatavissa rasterikuvina WMS- rajapintapalvelun kautta sekä raakadatana WFS-rajapintapalvelun avulla. Aineiston ylläpito jatkuvaa. WMS- ja WFS- palveluiden kautta dataa voi pyytää useammssa eri formaatissa. WFS-palvelun kautta aineistoa voidaan kutsua useissa eri formaateissa osoitteen outputFormat-parametrilla. Vaihtoehtoina ovat muun muassa: JSON, GML2, GML32, SHAPE-ZIP, CSV. Aineiston natiivi koordinaattijärjestelmä on ETRS-GK24 (EPSG:3878).

Taustajärjestelmänä toimii GeoServer, jonka WFS/WMS -rajapintojen ominaisuuksista on olemassa tarkempi englanninkielinen dokumentaatio.

Geoserverin käyttöön löytyy myös pikaohje dataportaalin ohjeet -osiosta.

Sama sisältö on katseltavissa kartat.tampere.fi -palvelun tai kansallisen paikkatietoikkunan kautta.

Data ja resurssit

Lisätiedot

Julkaistu 12.07.2013
Päivitystiheys
Kategoriat
Avainsanat
Alueet
Lisenssi Creative Commons Attribution 4.0
Viittaustapa Lähde: Tampereen soutuvenerannat. Aineisto on ladattu Tampereen kaupungin dataportaali -palvelusta 05.10.2023 lisenssillä Creative Commons Attribution 4.0.

Lisenssi

Creative Commons Nimeä 4.0
CC-BY-4.0 [Open Data]

Avoimuusastecomments powered by Disqus