Site logo

Tampereen joukkoliikenteen bussipysäkit paikkatietoformaateissa. Tampereen kaupunkiseudun joukkoliikenne tuottaa Tampereen seudun sisäisen joukkoliikenteen matkustajainformaation. Dataa joukkoliikenteestä on saatavilla useissa eri formaateissa eri rajapinnoilta.

Data on saatavissa rasterikuvina WMS- rajapintapalvelun kautta sekä raakadatana WFS-rajapintapalvelun avulla. Aineiston ylläpito jatkuvaa. WMS- ja WFS- palveluiden kautta dataa voi pyytää useammssa eri formaatissa. WFS-palvelun kautta aineistoa voidaan kutsua useissa eri formaateissa osoitteen outputFormat-parametrilla. Vaihtoehtoina ovat muun muassa: JSON, GML2, GML32, SHAPE-ZIP, CSV. Aineiston natiivi koordinaattijärjestelmä on ETRS-GK24 (EPSG:3878).

Taustajärjestelmänä toimii GeoServer, jonka WFS/WMS -rajapintojen ominaisuuksista on olemassa tarkempi englanninkielinen dokumentaatio.

Geoserverin käyttöön löytyy myös pikaohje dataportaalin ohjeet -osiosta.

Sama sisältö on katseltavissa kartat.tampere.fi palvelun tai kansallisen paikkatietoikkunan kautta.

Data ja resurssit

Lisätiedot

Kategoriat
Datakokoelmat
Avainsanat
Alue
Ylläpitäjä Tampereen seudun joukkoliikenne
Julkaistu 12.12.2012
Päivitystiheys
Lisenssi Creative Commons Attribution 4.0
Viittaustapa Lähde: Tampereen bussipysäkit. Aineiston ylläpitäjä on Tampereen seudun joukkoliikenne. Aineisto on ladattu Tampereen kaupungin dataportaali -palvelusta 22.11.2019 lisenssillä Creative Commons Attribution 4.0.

Lisenssi

Creative Commons Nimeä 4.0
CC-BY-4.0 [Open Data]

Käyttäjäarvio

(1)

Tilaa ilmoitukset muutoksista

comments powered by Disqus